Люси

Доверившись своему парню, студентка соглашается поработать курьером и доставить в офис местного бизнесмена секретный чемодан. Слишком поздно девушка понимает обман и попадает в лабораторию, где ей внутрь тела вшивают пакеты с невероятно мощным сверхнаркотиком.

Никто не в состоянии предугадать его побочные эффекты, поэтому когда упаковка рвется и внутрь организма героини впрыскивается вещество, дело оборачивается проблемами не только для нее, но и окружающих. Препарат агрессивно действует на головной мозг заставляя раскрыть его потепнциал по максимуму. Теперь героиня смертельная угроза для мафии и для остальных курьеров, поскольку, чтобы жить ей необходимо заправлять периодически свой организм препаратом. На пути к выживанию девушка готова уничтожать любого, кто способен помешать, даже если это армия убийц.

Смотреть онлайн Люси в хорошем качестве

9.19

Оставить отзыв:

Внимание!!! За мат, спам или рекламу БАН!!!

  1. Пользователь Гость Влад
    Гость Влад
    18 октября 2020 01:29 #138
    Фильм классный, получил массу удовольствия. Посмотрел на одном дыхании. Спасибо.
  2. Пользователь adrenalin110574
    adrenalin110574
    8 октября 2020 19:58 #137
    фильм класс побольше таких
  3. Пользователь Диана
    Диана
    19 сентября 2020 18:25 #136
    Дььдьь


    Фильм просто бомба
  4. Пользователь Фильм топ
    Фильм топ
    12 сентября 2020 23:44 #135
    В
    Фильм топ ето ише ничего не сказать ето не гавно ето ттттттоооооооппппп
  5. Пользователь Софійка
    Софійка
    27 августа 2020 00:21 #134
    Сьогодні ввечері, мені стало сумно. Тоді я згадала, що нещодавно бачила трейлер до фільму "Люси" режисера Люка Бессона. І просто не змогла втриматись і не подивитися цей фільм, все таки мій улюблений режисер. Знаєте, я вдячна своїй пам'яті, що вона видала мені саме ці спогади сьогодні.
                Сказати, що фільм класний, захоплюючий, неймовірний, цікавий - це нічого не сказати. Вперше в житті я дивилася фільм не відриваючись від екрану ні на мить, я фактично забула про все. У ньому присутні елементи фантастики, бойовику, філософські задумкми. Він змушує задуматись про сенс життя, про те, чи правильно ми використовуємо наше життя. Може варто щось змінити...
                На даний момент мені 14 років, але не зважаючи на це, я часто задаюсь подібними запитаннями. Тим паче, я ще не знайшла себе у цьому світі і можу зліпити з себе все, що завгодно. Тому корисно подумати, що з мене вийде, якщо я прийматиму одні, чи інші рішення. А цей чудо-фільм надав мені можливість подумати на цю тему і написати цей відгук.
                На мою думку, кожен повинен подивитися цей безцінний фільм. Може всі зрозуміють його по своєму і зробльять свої висновки. Але для кожного це стане приводом задуматись, а можливо змінити своє життя на краще.
                Про сюжет, сценарій, акторську гру, монтаж, зйомку і т.і. взагалі не бачу сенсу казати, все це, не побоюсь цього слова, ідеальне. Все відпрацьовано настільки, що неможливо помітити недоліки, якщо вони взагалі є.
                Чесно кажучи, я рідко дивлюсь фільми випуску раніше, ніж 2017 рік (фільм знятий у 2014 році). Але про перегляд цього фільму я не пошкодувала. Хотіла б я розповісти вам, про що йдеться у цьому фільмі, але боюсь зіпсувати інтригу. А я впевнена, що вона у вас вже з'явилася.
                Є такі фільми, від яких ти отримуєш адреналіну - більше ніж від атракціонів, емоцій - більше ніж від сюрпризу, коли очі тобі закривають в Україні, а відкривають у Франції, філософських думок - більше ніж від прочитання роману "Война и Мир", знань - у деяких темах, більше ніж за шкільною партою, а за сюжетом, який розвивається у фільмі, слідкуєш так, що здається, наче знаходишся у центрі подій, не просто спостерігаєш, а пиймаєш участь. Таких фільмів мало, але цей точно один з них.
                Важко цей шедевр описати словами, але можна побачити на власні очі. Я б все віддала, щоб взяти інтерв'ю, хоча б на декілька запитань, у акторів та сценарісту. Бо якщо у мене такі враження від перегляду, то я і уявити собі не можу, що пережили ці люди під час зйомки.
                Що ж, як тільки я відійду від захоплення, то з задоволенням подивлюсь і другу частину. А вам я бажаю гарного вечора за переглядом "Люси". Сподіваюсь, що цей фільм і вас надихне, на щось, варте вашої уваги.